Pilot 4 – Smart Flyer

Smart Flyer app’en, som udvikles i pilot 4, vil give OUH’s patienter adgang til information på en nem og overskuelig måde. 

Hver dag uddeler OUH store mængder af informationsmateriale til patienter i form af brochurer og pjecer. Men der er stadig plads til forbedring. Undersøgelser viser, at patienterne kan have svært ved at bevare overblikket over de informationer, de får. Der er mange pjecer til hver enkelt patient, og det trykte informationsmateriale bliver nemt væk. På den baggrund er en app-løsning oplagt. Og den udfordring bliver nu taget op i et samarbejde mellem Gynækologisk Afdeling D (OUH), Lean og Innovation (OUH) og Woerk.

Med Smart Flyer vil OUH’s patienter via deres smartphone eller tablet kunne få adgang til alle relevante pjecer, samlet på ét sted. Se med her, hvor Mette Maria Skjøth fra Gynækologisk Obstetrisk Afdeling D (OUH) fortæller om tankerne bag app’en.

Status: Piloten er stadig i sin spæde vorden. Men den forventes at vokse så hurtigt, at den kan implementeres i første halvår af 2014.

 

Partnere i pilot 4
Woerk
OUH – Gynækologisk Obstetrisk Afdeling D
OUH – Lean og Innovation
OUH – IT drift

Partners